HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sporten en gezond eten: zo word en blijf je fit!

Geplaatst op 21/05/2017 door followfitgirls

Sporten en gezond eten, dit komt je vast bekend voor als je met een gezonde levensstijl bezig bent. En de vraag hoe je hierin een gezonde balans vindt, herken je denk ik ook wel, toch? Pas als je die balans vindt, word en blijf je pas écht fit!

Een gezonde balans

Dat je van té veel sporten en té gezond eten echt niet fit wordt, daar weet ik alles van. Ik weet dus heel goed hoe het nietmoet. Maar hoe vind je een gezonde balans tussen sporten en eten? Het antwoord op deze vraag heb ik niet kant-en-klaar voor je in de kast liggen (sorry), maar dit is de manier waarop ik er nu mee bezig ben. Ik hoop dat ik je met mijn tips & trics weer een stap verder help om een écht fit te zijn, worden en te blijven.

Sporten: fit, fun & rust

Zoals ik al zei was ik een ‘beetje’ doorgeslagen in het sporten. Van al dat sporten werd mijn lichaam alles behalve fit en ook de fun factor van het trainen op zich, was ik kwijt. Conclusie: zo moet het dus niet!

Lees verder op www.followfitgirls.com