HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 20 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 22/05/2017 door mindyourfeed

Goedemorgen! Het is weer zaterdag, dus tijd voor het nieuwe weekmenu! Wat een cadeautje was afgelopen week. Met die prachtige zonnige – en gelijk heerlijk warme – dagen… Ik heb ervan genoten! De zon doet mij goed, ik krijg er weer energie van. Misschien heb je gemerkt dat het de afgelopen weken wat stiller was op de blog. Dat klopt, ik moest even opladen, weer even mijn eigen ritme vinden. En misschien doe ik nog wel even rustig aan, maar een weekmenu voor de komende week krijg je natuurlijk wel van me. Schrijf gerust weer mee, of haal er in elk geval voor een aantal dagen inspiratie uit!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl