HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Zelf havermout crackers maken

Geplaatst op 23/05/2017 door beaufood


Hoi lieve lezer! Op dit moment lig ik met mijn billen op de stranden van Bali. Hoogstwaarschijnlijk met een kokosnoot in mijn hand én mijn camera want ik ga alle heerlijke foodspots en toffe restaurantjes die ik tegenkom voor jullie vastleggen. Ben je van plan om binnenkort naar Bali te gaan? Houd Beaufood dan zeker in de gaten!

Hieronder vind je een recept van een van mijn lieve collega foodies Reny van Mind Your Feed. Ik laat jullie natuurlijk niet zonder lekkere en gezonde recepten zitter terwijl ik op vakantie ben. Reny is net als ik gek op gezonde en lekkere recepten en vandaag deelt ze haar recept voor homemade havermout crackers met ons. Ik weet zéker dat jullie ze erg lekker zullen vinden :D

Reny: Super simpele recepten, waarvoor je de ingrediënten alleen maar hoeft te mengen om tot iets lekkers te komen. Daar hou ik dus van. Okee, okee, de oven heeft ook zijn werk gedaan. Maar veel lastiger dan dat gaat het niet worden. Ik heb het dan over deze havermout crackers met sesamzaadjes. Die je bijvoorbeeld eet als lunch, of naast een kommetje soep. Of je maakt er nog een lekker smeerseltje bij en borrelen maar!

Ben je altijd op zoek naar nog meer van dit soort makkelijke recepten? Dan wil je zeker eens een kijkje nemen op mijn blog! Op Mind Your Feed deel ik mijn inspiratie met je! Gerechten waar je blij van wordt, daar is het waar het bij mij allemaal om draait! En dat kan de ene keer gezond zijn, maar ik hou net zo veel van lekker snoepen… Zie ik je daar?

Lees verder op www.beaufood.nl