HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

€25 korting op OneFit en een gave sporttas via I Love Health

Geplaatst op 29/05/2018 door ilovehealth

Wellicht heb je het als eens voorbij zien komen op de blog of elders: OneFit. Een super flexibel en leuk sportabonnement in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In plaats van één abonnement af te nemen bij één sportschool of -club, kun je bij OneFit van alles doen. De ene week een yogalesje hier, de andere week een bootcamp daar. Als je iets nieuws wilt proberen, dan kan dat! En als het abonnement je een tijdje niet uitkomt, dan zit je nergens aan vast en kun je het heel makkelijk even pauzeren. Als je maar lekker beweegt, en doet waar jij je goed bij voelt, zo is de gedachte. En je begrijpt, dat kunnen wij bij ILH alleen maar promoten. 

Dais sport zelf fanatiek met haar OneFit abo in Amsterdam en soms in Den Haag. Een fijn, leuk, afwisselend en uitdagend abonnement dat zowel bij een beginnende als gevorderde past. Helaas is OneFit tot nu toe enkel af te nemen in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Maar heb je de mogelijkheid om te sporten in een van deze steden? Sla dan nu je slag!

OneFit locaties

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl