HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

6 manieren om voorjaarsmoeheid tegen te gaan

Geplaatst op 17/05/2018 door vivonline

Het zonnetje schijnt en je wilt naar buiten. Maar je voelt je zo moe. Dit is de typische ‘voorjaarsmoeheid’. Wij hebben het voor je uitgezocht en in dit artikel lees je tips over hoe je de voorjaarsmoeheid tegen kunt gaan.

1.    Accepteer de situatie

Door de temperatuursverandering en de verandering in bioritme gaat je lichaam in de lente door allerlei fysieke veranderingen. De energie die je lijf daarvoor nodig heeft, is even niet beschikbaar voor alles wat jij wilt doen in de lente.

Het klinkt misschien wat vreemd, maar de situatie accepteren en het gewoon wat rustiger aan doen is het beste dat je kunt doen om voorjaarsmoeheid tegen te gaan. Zo geef je je lijf even alle ruimte voor het doormaken van de noodzakelijke veranderingen, waardoor je sneller van je voorjaarsmoeheid af bent.

2.    Relax

Ontspannen helpt ook om voorjaarsmoeheid tegen te gaan. Neem voldoende pauzes op een dag en zet je mobiel dan uit, zodat je echt rust hebt. Of ga in bad, doe yoga of mediteer. Alles wat maar helpt om te ontspannen gaat voorjaarsmoeheid tegen.

lees verder:

https://www.vivonline.nl