HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Aankomen in gewicht – Voorbeeld dagmenu

Geplaatst op 05/05/2018 door optimavita

Tips voor aankomen

Ik vind het heel belangrijk om ook af en toe aandacht te besteden aan mensen met ‘andere’ problemen dan de meesten. Zo af en toe zul je dus een artikel zien verschijnen voor een wat kleinere doelgroep. Ik maakte ongeveer 2 jaar geleden ook een video met daarin tips voor mensen die op een gezonde manier willen aankomen. Als jij dit probleem herkent, zou ik je zeker aanraden om die video eens te bekijken.

Voorbeeld dagmenu voor aankomen

Omdat ik weet dat het soms heel moeilijk is om zulke tips toe te passen in de praktijk, laat ik je vandaag zien hoe je jouw eetpatroon zou kunnen indelen als je wilt aankomen. Houd daarbij in gedachten dat iedereen anders is! Dit dagmenu is gebaseerd op een gemiddeld persoon. Het zou dus heel goed kunnen dat jij meer moet eten om in gewicht toe te nemen.

Ik zou je altijd aanraden om hulp in te schakelen van een diëtist. Persoonlijk advies is natuurlijk veel beter dan afgaan op een gemiddeld dagmenu. Het menu hieronder bevat ongeveer 3000kcal. Dit is een hoeveelheid waarvan de gemiddelde persoon zal gaan aankomen. Ben jij een lange man, heb je een actief beroep, sport je veel of heb je een snelle stofwisseling? Dan heb je mogelijk meer nodig.

Lees verder op www.Optimavita.nl