HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Als je haar maar goed zit! (hierom vinden we het zo belangrijk)

Geplaatst op 02/05/2018 door BedRock

Maar ja, zoals iedereen weet groeien je haren via je schedel rechtstreeks in je ziel. Wie zijn haar verandert, verandert in zekere zin zichzelf, of in ieder geval zijn zelfbeeld. Het is niet voor niets dat de kracht van Samsom in zijn haar zat. Ons haar is, meer nog dan onze kleding, datgene waarmee we ons aan de buitenwereld willen laten zien. Ons haar is, in ieder geval voor onszelf, een directe weerspiegeling van onze identiteit.

Je kunt je dus ook een totaal ander persoon voelen zodra je een ander kapsel krijgt. Ik merk het ook aan mezelf: waar ik eerder na twee minuten werk in de spiegel tevreden was, kijk ik nu in elke weerspiegelend oppervlak om te checken hoe m’n haar zit. Ik weet dat het wennen is, dat ik echt wel tevreden ben zodra het de goede lengte heeft bereikt, maar dat vind ik maar moeilijk om te accepteren.

The Book of Life

Ik denk de laatste tijd veel aan mijn haar. Ik schaam me eerlijk gezegd een beetje dat ik zo veel over mijn haar aan het nadenken ben. Maar goddank is daar The Book of Life om me te vertellen dat ik me daar niet voor hoef te schamen:

Lees verder op www.BedRock.nl