HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

BBB sporten in een warmte cabine, het werkt echt.

Geplaatst op 30/05/2018 door vivonline

Steeds vaker zie je leuke healthboutiques oppoppen, maar deze is toch wel mijn favoriet!  Ken je het al? Sporten in een warmte cabine genaamd BBB en ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat het echt heerlijk is. Maar wat is BBB eigenlijk? Ik vroeg het eigenaresse Marieke Kisjes. 

Wat is BBB?

bbb health boutique is een holistische sportschool voor iedere vrouw. Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend! Wil je shapen, sterker worden of afvallen? bbb health boutique is opgericht in 2008. De 3 b’s refereren naar onze 3 pijlers: voeding, beweging en coaching.

Letterlijk staat bbb voor inner beauty, body workouts, lifestyle balance.  De 3 pijlers zijn verweven in alle 3 de b’s. Zoals we geloven dat voeding, beweging en coaching (leefstijl) met elkaar verweven zijn.

De eerste b – inner beauty – is het beginpunt, immers iedere vrouw is mooi! Door gezonde voeding (eet je mooi), sporten op een fijne manier en werken aan je leefstijl door bijvoorbeeld meditatie, yoga en mindfulness werk je aan je innerlijke schoonheid. De middelste b – body workouts – is de spil van bbb, het refereert vooral naar het trainen van je lichaam én de plaats waar je dat doet, een fijne omgeving met professionele coaches, die ook coachen op voeding en leefstijl. De laatste b – lifestyle balance – maakt de cirkel rond. Een leefstijl in balans, is een leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Door coaching is die leefstijl te bereiken en vol te houden. Zo haal je het mooiste uit jezelf!

lees verder:

https://www.vivonline.nl