HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Dagboek: Bijna vakantie

Geplaatst op 07/05/2018 door eatrunlove

Yes, het is mijn laatste weekje werken voordat ik op vakantie ga. Na deze week ben ik 2,5 week vrij. We gaan eerst een paar dagen naar Lissabon, rijden vanuit daar door naar het zuiden van Portugal om een week te surfen en dan ben ik nog een paar dagen in Nederland vrij. Zoveel zin in! Maar afgelopen week dus eerst nog even de laatste dingen afronden op werk.

Laatste dag werken

Donderdag is mijn laatste kantoordagje. Ik ben mijn standaard ontbijtjes een beetje zat en maak weer eens een mugcake. Ontzettend simpel met een banaan, ei, havermout en vanille essence maar wel heel lekker. Ik doe deze 4 minuten in de magnetron en daarna bestrooi ik hem met kaneel. Aardbeitjes erbij en smullen maar! Ik breng de hele dag op kantoor door, maar het is een vrij relaxt dagje. Samen met een collegaatje laat ik de kantoorhond uit en daarna werk ik lekker door aan mijn overdracht.

Uit werk ga ik naar CrossFit en dit gaat super lekker! Ik ben super trots op mezelf want ik heb de workout Jackie RX gedaan. Dit is 1000m roeien, 50 thrusters met 15k en 30 pull-ups. Ruim een jaar geleden deed ik deze workout met een elastiek voor de pull-ups en finishte ik in 11.59. Nu deed ik de pull-ups RX en finishte ik in 10.11. Ik maak stiekem behoorlijk wat progressie en mijn glimlach ging de rest van de avond niet meer van mijn gezicht af. Mijn vriend stelt voor om ergens een hapje te gaan en eten en dat vind ik wel gezellig. Het wordt een burger bij H Burger. Super leuk tentje op De Clerqstraat in Amsterdam met hele lekkere burgers. Ik ga voor een chickenburger en die is enorm. Een paar frietjes erbij en een coleslaw en ik zit vol!

Lees verder op www.eatrunlove.nl