HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Escape Netflix en ga echt ontspannen

Geplaatst op 08/05/2018 door Ookgoed

Hoeveel uur kijk jij per week naar Netflix? Ik best veel. Helemaal als er een compleet seizoen wordt gereleasd. En het blijft nooit bij één aflevering. Ik ben hooked. Toch wil ik mijn Netflix-tijd anders, beter besteden. Aan dingen waarvan ik echt energie krijg. In drie delen van #NoNetflixKrista ga ik op onderzoek uit. Hoe escape ik Netflix?

Netflix is verslavend goed

Ik heb een ‘haat-liefdeverhouding’ met Netflix. Niets liever droom ik na een rotdag helemaal heerlijk weg bij de nieuwste Netflix-series. Even de dag laten voor wat hij is en je onderdompelen in werelden vol moorden, affaires, fraude, intriges en onnatuurlijke wezens. Dat relativeert zo lekker. Dan vallen al die gedoetjes in mijn eigen leven best mee. Eenmaal thuis gooi ik snel een schuine blik op de afwas, de lege koelkast en zet ongegeneerd Netflix aan. Ik gun mijzelf wat hoognodige ‘me-time’ en dus één aflevering om te ontspannen. Natuurlijk blijft het daar niet bij. Ik kan er ook niets aan doen dat elke aflevering eindigt met zo’n spannende cliffhanger. Ik moét de volgende aflevering gewoon zien. Eind van de avond heb ik het seizoen uit, onnodig veel uren verspild en vrijwel direct overspoelt mij een zee, zeg maar gerust een oceaan vol schuldgevoel.

lees verder:

https://www.ookgoed.org