HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Eten voor blije darmen: 5x probiotische voeding

Geplaatst op 09/05/2018 door happyinshape

Waarom je blije darmen zou willen? Niet alleen voor een rustige en plattere buik, maar ook voor een betere opname van voedingsstoffen, een beter immuunsysteem en een betere algehele gezondheid. Daartoe kún je probiotica supplementen nemen. Maar wist je dat je je darmflora zelf ook gemakkelijk een natuurlijke boost kunt geven? Dat doe je met deze 5 probiotische voedingsmiddelen.

Nog even in het kort wat probiotica nu precies zijn: probiotica zijn levende, goede bacteriëndie je spijsvertering op gang helpen en je darmflora (én microflora down under) in balans brengen. Fijn voor alle vrouwen met een onrustige of opgeblazen buik, terugkerende blaasontsteking of andere gedoetjes. Onderstaande 5 voedingsmiddelen zijn bijzonder rijk aan probiotica.

1. YOGHURT

Yoghurt is doorgaans een goede bron van probiotica, of je nu koeienyoghurt, geitenyoghurt, kokosnootyoghurt of een andere plantaardige yoghurt eet. 

Check wel de etiketten, want niet aan alle yoghurtsoorten en -merken zijn probiotische culturen toegevoegd.

lees verder:

https://happyinshape.nl