HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Gezond eten voor busy girls

Geplaatst op 21/05/2018 door happyinshape

Gezond eten voor busy girls. Pff soms heb je het zo druk dat je echt geen tijd hebt om een gezonde maaltijd klaar te maken. We get it. Maar vergeet niet dat het erg belangrijk is om goed te eten, zeker als je een druk schema hebt en je wel wat energie kunt gebruiken. Modeontwerpster en schrijfster Lauren Conrad weet er alles van en deelt haar beste tips op haar website laurenconrad.com. En die nemen wij natuurlijk graag over.

1. Maak een planning

Bepaal iedere week van tevoren wat je elke dag gaat eten en zorg dat je de ingrediënten al in huis hebt. En als je vanavond uit eten gaat, check je alvast de menukaart om te kijken wat het gezondste gerecht is. Scheelt tijd en getwijfel.

2. Kies voor echt eten

Kies voor maaltijden en snacks die gemaakt zijn van pure en eerlijke ingrediënten, dat is veel beter voor je gezondheid. Klinkt logisch toch? Maar je zal er van schrikken hoeveel vreemde ingrediënten er in ons voedsel zitten tegenwoordig. Check de labels dus goed!

lees verder:

https://happyinshape.nl