HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Happy Food? Happy Pear!

Geplaatst op 09/05/2018 door glow

Soms krijg je van die kookboeken in je handen waar je instant happiness bij cadeau krijgt. Ik ging aan de slag met wat recepten uit De Wereld van de Happy Pear van de Ierse tweelingbroers Stephen & David Flynn en had moeite om de lach weer van mijn gezicht te krijgen. Als je het mij vraagt is het vooral happy food wat de Happy Pear brengt! Maar is het mij gelukt om een plantaardig en toch traditioneel Iers ontbijt te maken?

Mijn allereerste impressie van het boek? Blijheid. Als ik naar de cover kijk en het boek doorblader, merk ik dat ik een dikke lach op mijn gezicht krijg. De leuke broers hebben een aanstekelijke vrolijkheid over zich en dat straalt uit over het hele boek. Ik wist bijna niet waar ik moest beginnen totdat ik het vegan Iers ontbijt tegen kwam. Oh yeah! Witte bonen in tomatensaus, vegan worst, tempeh bacon… Het water liep me al uit de mond. Maar kan ik dit ook maken? Let’s give it a try!

Wie mij volgt weet dat ik dol ben op witte bonen in tomatensaus. Ik greep deze gelegenheid dus aan om er een ontbijt (of beter gezegd brunch) mee te maken. Ik ga normaal voor de snelle gerechten en eerlijk is eerlijk, dit is even wat werk. Maar ik vond het heel leuk om te maken!

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl