HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Het alternatief voor oor reiniging met wattenstaafjes

Geplaatst op 22/05/2018 door vivonline

Wattenstaafjes, de meningen zijn hierover verdeeld. De een vindt het prima om zijn oren schoon te maken met wattenstaafje, maar de ander ziet toch liever een alternatief. Op Vivonline hebben we al eens eerder een stukje geschreven over een alternatief voor wattenstaafjes, namelijk de EarClin Earshower. Maar er is nu nog een fijn product op de markt als alternatief voor wattenstaafjes, namelijk Audispray. 

Oor reiniging

We weten allemaal dat een goede hygiëne belangrijk is. Dit geldt natuurlijk ook voor je oren, maar hoe houd je die nu het makkelijkst schoon? De meest bekende methode is toch het gebruik van wattenstaafjes. Maar wattenstaafjes kunnen de trommelvliezen beschadigen en het oorsmeer juist verder het oor in duwen. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Je wilt je oren namelijk juist schoonhouden in plaats van meer vervuilen. 

Alternatieven voor wattenstaafjes

Het was even zoeken, uitproberen en googelen maar er zijn gelukkig veel alternatieven voor wattenstaafjes. Zo heb je de EarClin waar wij al eerder een stukje over hebben geschreven. Dit is een soort ‘oordouche’, een klein apparaatje waarmee je water opzuigt. In dit apparaatje zit een milde zeep welke wordt gemengd met het water op het moment dat je dit je oor in spuit. Een goed alternatief dus. Maar er is nu een nog natuurlijker alternatief voor de wattenstaafjes, namelijk Audispray. Dit is een spray op basis van 100% gezuiverd zeewater.

lees verder:

https://www.vivonline.nl