HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspots in Lissabon

Geplaatst op 15/05/2018 door eatrunlove

Je hebt het vast niet gemist als je mij volgt op Instagram. Afgelopen week was ik in Lissabon. Inmiddels zit ik alweer op de volgende bestemming: Karma Surf Retreat in Budens, maar daarover later meer. In deze blog deel ik graag mijn tips en hotspots in Lissabon. Wat een heerlijke stad! Ik heb elke dag echt ruim 25.000 stappen gezet en Lissabon is ook nog eens gebouwd op zeven heuvels, dus neem goede loopschoenen mee. Je kunt in Lissabon ook prima gebruik maken van het openbaar vervoer, maar op de één of andere manier hebben wij dat niet gedaan. Ik vond het heerlijk om de stad te voet te verkennen. Met stijve kuiten als gevolg, maar dat nam ik voor lief. Ik deze blog deel ik mijn hotspots in Lissabon om te ontbijten, lunchen en dineren en een paar to do’s! Ga jij binnenkort naar Lissabon of heb je nog leuke extra tips? Laat het weten!

Wij zaten trouwens in de wijk Príncipe Real en dit vond ik by far de leukste wijk. Veel van de tentjes waar we leuk en lekker hebben gegeten zaten hier. Je vindt er leuke boetiekjes, mooie uitzichtpunten en het is niet zo afgeladen vol met toeristen. Doordat ik wat laat geboekt had, was het appartement zelf niet top, maar locatie gelukkig wel!

Lees verder op www.eatrunlove.nl