HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Jouw hulp nodig! Partymuziek tips

Geplaatst op 03/05/2018 door optimavita

Ons idee over het feest

Overdag trouwen we en genieten we met een drankje en een hapje en onze beste vrienden en familie van de dag. Na het avondeten, komt er een DJ die ons gaat helpen er een super gezellig feest mee te maken. Ons doel is dat we met onze gasten heerlijk kunnen dansen op vrolijke muziek. Aangezien we gasten van alle leeftijden hebben (0-86 jaar), willen we dat de muziek zo veel mogelijk mensen aanspreekt. Persoonlijk houd ik wel van lekker springen op happy hardcore, zoals je zag in de vlog van laatst (echt niet de hele avond hoor, maar gewoon een paar nummers). Dat lijkt me voor de bruiloft echter wat heftig ;). We willen dus vooral lekker kunnen dansen en iedereen een super gezellige avond bezorgen met nummers die voor veel mensen herkenbaar zijn.

De muziek thema’s

Natuurlijk hebben we al een beetje nagedacht over het thema van de muziek. We komen een beetje uit op hits van de jaren ’80, ’90 en ’00, gemixt met wat feestknallers en een aantal oudere hits. De laatste tijd zijn we constant nummers aan het noteren als we ze horen langskomen. Hier een selectie aan wat we tot nu toe op ons lijstje hebben staan:

  • Aretha Franklin – Think
  • Pharell – Happy
  • Guus Meeuwis – ‘t dondert en ‘t bliksemt
  • Spice girls – Wannabe
  • Pointer sisters – I’m so excited

Nu heb je misschien een beetje een idee welke kant we op denken. Muziek die de meeste mensen kennen en waarvan je de neiging hebt je voetjes van de vloer te gooien ;).

Lees verder op www.Optimavita.nl