HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Kettlebell workout, full body training van maar 10 minuten!

Geplaatst op 09/05/2018 door followfitgirls

Heb jij het ook zo druk dat sporten er vaak bij inschiet? Wat dacht je van een super effectieve kettlebell workout die je maar 10 minuten van je tijd kost? 10 minuten zijn om voordat je het weet en zo heb je toch even heerlijk getraind (en gezweet). Doe je mee?

Luxe positie

Zoals je weet werk ik nu tijdelijk niet omdat ik ‘druk’ met mijn herstel van anorexia bezig ben. Eerlijk gezegd is dat al bijna een fulltime job op zich, maar dat even ter zijde. Toch voelt het als een soort ‘luxe positie’ omdat ik nu de tijd heb om voor eens en voor altijd echt fit en gezond te worden. Wat ik net zei over dat we het allemaal te druk hebben om te sporten is op mij dus eigenlijk niet helemaal van toepassing. Ik kan sporten wanneer ik wil. Toch weet ik dat dit voor veel van jullie niet zo is en daarom heb ik een kort maar krachtige kettlebell workout voor jullie.

Lees verder op www.followfitgirls.com