HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Meet Arion: Mijn Nieuwe Running Coach

Geplaatst op 15/05/2018 door glow

Wie social media een beetje gevolgd heeft weet dat ik na wat fysieke ongemakken inmiddels weer aan het hardlopen ben. Heerlijk! Maar hoe voorkom ik nou dat ik weer fysieke ongemakken krijg? Van die pijntjes en sluimerende blessures?… Allereerst door korter en harder te lopen. Ik ben dus flink aan het intervallen en dat vind ik niet alleen héél erg leuk, maar ik merk ook dat het beter is voor mijn lijf. Maar daarnaast – en dat is zeker zo belangrijk – probeer ik extra te letten op mijn techniek. De afgelopen periode heb ik getest met een nieuwe running coach. En ik laat jou ook graag kennis maken met deze coach. Meet Arion!

Die nieuwe running coach is er niet eentje die langs de kant staat en tegen me zegt wat ik moet doen. Het is er ook niet eentje die een schema maakt wat ik moet afwerken. Nee Arion, mijn nieuwe running coach, is een vernuftig staaltje technologie. In mijn schoenen zitten tegenwoordig zolen – smart soles – die met een footpod aan de zijkant van mijn schoen verbonden zijn.

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl