HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Minder Netflix bingewatchen doe je zo!

Geplaatst op 22/05/2018 door Ookgoed

Minder Netflix kijken geeft écht veel meer energie en ontspanning. Het is alleen lastig om het bingewatch-patroon te doorbreken. Kleine stapjes, grote voordelen. Daarom geef ik je de ultieme #NoNetflix tips!

Verdien die Netflix-aflevering

Ga niet direct in couch potato-modus en zet niet klakkeloos je Netflix-serie aan. Maak er een gewoonte van om je Netflix-aflevering te verdienen. Duurt je aflevering bijvoorbeeld twintig minuten? Doe dan eerst twintig sit-upsburpees of ga twintig minuten hardlopen of een boek lezen. Beloon jezelf daarna door eindelijk die aflevering te bekijken. Voelt goed hé? Je geniet gelijk ook een stuk meer van je beloning. Voordat je het weet skip je gewoon al die Netflix-afleveringen!

Online Netflix Nanny

Heb je écht nul discipline en lukt het je niet om je los te scheuren van die te spannende Netflix-serie op je tablet of telefoon? Schakel dan hulp in van een online kinderoppas om je bingewatch-sessie te doorbreken. Meestal gebruiken ouders dit om schermtijd van hun kinderen te beperken. Werkt ook prima voor ons volgroeide Netflix-baby’s. Zo gaan we eens écht dingen doen waarvan we energie krijgen. Neem bijvoorbeeld Nanny voor Google Chrome. Dit programma geeft je een tijdlimiet op bepaalde websites. Tijd op? Dan is het access denied: de website is voor de rest van de dag geblokkeerd. Ideaal!

lees verder:

https://www.ookgoed.org