HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

8 x de leukste sporten van OneFit Utrecht

Geplaatst op 16/05/2018 door ilovehealth

Wellicht heb je het als eens voorbij zien komen hier op de blog of elders: OneFit. Een super flexibel en leuk sportabonnement. In plaats van 1 abonnement af te nemen bij 1 sportschool of club, kun je bij OneFit van alles doen. De ene week een yogalesje hier, de andere week een bootcamp daar. Als je iets nieuws wilt dan hebben ze dat gewoon voor je. Of als het bijvoorbeeld een tijdje niet uitkomt dan zit je nergens aan vast en kun je heel makkelijk weer opnieuw beginnen. Als je maar lekker beweegt, en doet waar jij je goed bij voelt, zo is de gedachte. En je begrijpt, dat kunnen wij bij ILH alleen maar promoten. Daarom in deze blog OneFitters Marlou & Mekan uit Utrecht, die twee maanden lang de leukste OneFit Utrecht locaties voor ons getest hebben. Van ondersteboven in een paal hangen, shaken met een XCO-koker tot de downward facing dog in een ruimte van veertig graden. Je leest hun ervaringen hieronder.

8 x de leukste locaties van OneFit Utrecht

1. De WorkOut Club

Mekan & Marlou: “Aan de Oude Gracht, recht onder Bioscoop Rembrandt, zit De WorkOut Club. Een hele mooie sportschool in een werfkelder waar voorheen een discotheek gevestigd zat.  Bij de WorkOut kun je met je OneFit-pas voor heel veel groepslessen reserveren, uiteenlopend van TRX, Bodypump en Spinning tot SnowFit. Wanneer je hier voor het eerst komt lijkt het een beetje op een doolhof maar het vriendelijke personeel geeft je met liefde een rondleiding door de verschillende ruimtes van het pand. Vervolgens hebben we lekker een uurtje rondgedwaald, met kettlebells gezwaaid, gebruik gemaakt van de vele luxe apparaten (met Netflix!) en afgesloten met een lesje Yoga in een van de groepslesruimtes. Dit was onze eerste yogales ooit en we werden er wel mee geconfronteerd dat we beiden niet zo lenig zijn. Wel waren we helemaal zen na de les. ”

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl