HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Q & A: Jullie vragen beantwoord

Geplaatst op 01/05/2018 door UitPaulinesKeuken

Ik ben onlangs begonnen met de hapjes voor Merlijn. Ik ben gestart met groente. Eerst kreeg hij worteltjes en daarna bloemkool. Uiteraard maak ik dat vers. Hij was er niet echt van onder de indruk. Na 2 weken ben ik ook fruit gaan geven. Appel vond hij ook niet echt wat, maar banaan vond hij het heerlijk. Net zijn moeder, die eet ‘s ochtends ook altijd banaan. En sindsdien gaat de groente er ook beter in. Straks ga ik ook hapjes mengen, ik zal er wel een keer een blog over schrijven als jullie dat leuk vinden.

Vroeger hadden Annika en ik altijd ruzie. We schelen 4,5 jaar en dat was voor ons een reden om altijd ruzie te maken. Ook later in de pubertijd hadden we niet echt een topband. Annika vond mij meer een tweede moeder haha. Maar sinds een jaar of 10 wel. Nu zijn we naast zussen ook beste vriendinnen. We zijn heel erg hetzelfde (vinden dezelfde dingen leuk) maar ook heel verschillend. Zo is Annika veel zakelijker dan ik en ben ik weer wat flexibeler. Als er werk inhoudelijk iets is, wat ons niet bevalt dan spreken we dat meteen uit. Hierdoor gaat het eigenlijk altijd goed en zijn we nu een superteam. 

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl