HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Question – Ga jij korte Broek Sporten of in een Croptop?

Geplaatst op 21/05/2018 door optimavita

3 jaar geleden stelde ik de vraag van de korte sportbroek ook al eens. De reacties waren toen erg uiteenlopend. De meesten van jullie voelden zich er toch niet helemaal goed bij. Ik ben benieuwd hoe dat nu is! Ik deed een mini-onderzoek op instagram.

Voel jij je zeker in een korte sportbroek?

Als het heel warm is, ga jij dan sporten in een korte sportbroek? En voel je je daar zeker bij? Of ben je stiekem te onzeker over je lichaam om dat te doen? Reageren kan altijd anoniem, ik zal je e-mailadres nooit bekend maken!

Ik zal heel eerlijk antwoord geven: in een korte sportbroek ben ik me wel iets bewuster van de plekjes cellulitis op mijn benen. Ik weet dat het écht niet veel is, maar toch denk ik er altijd even aan. Zeker als ik bijvoorbeeld op de loopband staan. De achterkant van mijn bovenbenen is dan echt niet helemaal egaal. Toch is het voor mij geen reden om geen kort broekje te dragen! Wist je dat 90% van de vrouwen last heeft van cellulitis!? Vroeger maakte ik me er drukker om dan nu. Ik vind sporten in een korte broek gewoon ontzettend fijn in de zomer! Als iemand ook maar iets denkt over mijn (lichte) cellulitis, dan zegt dat meer over die persoon dan over mij. Ik ben ook maar een mens ;).

Lees verder op www.Optimavita.nl