HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Smaakmakende podcasts: relax, luister en krijg honger

Geplaatst op 07/05/2018 door Ookgoed

Vorig jaar doorgebroken en de hit van 2018: podcasts. We like! Helemaal omdat je nu al luisterend op de fiets, in de trein, tijdens het koken of het hardlopen watertandend kunt luisteren naar de lekkerste podcasts! Wij hebben de smakelijkste voor je op een rij gezet.

#1 Bezeten van eten

Voor Lize Korpershoek is eten gewoon eten. Maar, andere mensen zijn ervan bezeten! In de nieuwe podcast van Albert Heijn ‘Bezeten van eten’ gaat Lize iedere week op onderzoek uit. Ze duikt bijvoorbeeld in de wondere wereld van thee, gaat de Indische keuken in, spit de geschiedenis door en komt achter het geheim van de gezonde Marokkaanse keuken. Lekker laagdrempelig en ook leuk als je niet zoveel weet van koken!

#2 Mangiare

Om je vingers bij af te likken! Mangiare van NPO Radio 1 waar schrijfster en radiomaker Petra Possel praat met bijzondere, culinaire gasten. Er wordt gekookt, geproefd en veel gelachen. Geniet van de vaste rubrieken, waaronder verslaggever Chris Bajema die bij mensen thuis kookt, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het vergelijkend warenonderzoek. Afleveringen over zilte Zeeuwse heerlijkheden, de worstenbijbel en Fish Tales gaan er met de paplepel in!

lees verder:

https://www.ookgoed.org