HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Supradyn Femina 28 days challenge // Wie wil dit met mij testen?

Geplaatst op 14/05/2018 door ilovehealth

Zo’n twee tot drie dagen in de maand ben ik even niet zo blij met het feit dat ik een vrouw ben. Ondanks dat ik de pil slik en precies weet wanneer ik ongesteld moet worden, overvalt die menstruatie me eigenlijk iedere maand weer opnieuw. Minder energie en stemmingswisselingen, ik kan er maar niet aan wennen. En dat wil ik ook helemaal niet. Want tijdens die dagen ben ik nu niet bepaald de leukste en beste versie van mezelf. Helaas hoort het gewoon bij mijn menstruatie. 

Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met Supradyn Femina 21+7. Dit product, dat uit verschillende tabletten bestaat, gaat mee met je cyclus en helpt je om je energie¹ en humeur² op peil te houden, de hele maand door. Je begrijpt dat dit mij als muziek in de oren klinkt. Een product dat mij net even dat steuntje in de rug biedt tijdens die ene week in de maand.

Hoe werkt Supradyn Femina 21+7?

Als aanvulling op je voeding bevat Supradyn Femina 21+7 vitamines en mineralen die je helpen je de hele maand fit en energiek te voelen (voor extra energie bij vermoeidheid met ijzer en goed voor gemoedstoestand met extra magnesium). Tijdens je menstruatieperiode komen verschijnselen als vermoeidheid en stemmingswisselingen vaker voor. Ik ben dus zeker niet de enige. Voor de periode dat je extra ondersteuning kunt gebruiken zijn er zeven speciale tabletten met ijzer en magnesium. De vitamines B1, B2, B3, B5, B8, C en de mineralen ijzer en magnesium ondersteunen het energieniveau; ijzer en de vitamines B6 en B12 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Magnesium ondersteunt de gemoedstoestand.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl