HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Vijf Redenen Om Samen Te Sporten

Geplaatst op 22/05/2018 door ilovehealth

Samen is vaak leuker dan alleen. En helemaal als je gaat sporten. Bootcampen met een groep, trainen met je team bij je vereniging, of een rondje door de wijk met je beste vriendin; samen trainen kan je helpen om van de bank af te komen én bezorgen je tegelijkertijd een flinke dosis fun!

Wat zijn de beste redenen om samen te sporten?

  1. Motivatie
    Soms weigert je innerlijke motivatie boven te borrelen. Op dat soort momenten heb je net even wat meer support nodig dan je jezelf kunt geven. Maar dan staat je trainingsmaatje voor de deur die je aanspoort om toch gewoon mee te gaan. Iemand anders is vaak in staat je nét even dat extra beetje motivatie te geven om er tegenaan te gaan.
  2. Verantwoordelijkheid
    Jawel, de bekende ‘stok achter de deur’. Wanneer je met anderen afspreekt te gaan sporten is het veel waarschijnlijker dat je ook daadwerkelijk gaat. Er rekenen mensen op je en die wil je niet teleurstellen. En achteraf? Heb je een heerlijke training gehad en ben je blij dat jouw workout buddy bij de ingang van het park op je stond te wachten.
  3. Veiligheid
    Safety first! Vooral in de wintermaanden is het veiliger om samen te trainen als je buiten sport. In de zomer heb je weliswaar minder last van het donker, maar warmte is dan een factor om rekening mee te houden. Wanneer je samen sport kun je elkaar in de gaten houden en helpen wanneer het nodig is.

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl