HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

10 x voordelen van hardlopen

Geplaatst op 05/05/2019 door followfitgirls


10 voordelen van hardlopen

1. Vrijheid

Om te sporten waar en wanneer je wilt. Hoe fijn is dat? In de ochtend, avond of zelfs als lunchpauze. Ook ben je niet van de locatie afhankelijk. Zo gaan mijn hardloopspullen altijd mee op vakantie. Zelfs in Bangkok presteerde ik het om een rondje te hardlopen. Oké, door het oude centrum lopen was verre van ideaal maar ik vond het wel heerlijk om toch even 3 km in de benen te hebben voordat mijn dag nog maar begonnen was. Wat ik toen nog niet wist is dat je beter kunt hardlopen in Lumphini Park.

2. Goedkoop

Er wordt wel eens gezegd dat je alleen schoenen nodig hebt, maar alleen schoenen zou ik eerlijk gezegd niet aanraden. Een geschikte outfit is minstens zo belangrijk. Maar heb je eenmaal schoenen en fijne kleding, dan ben je klaar voor het komende anderhalve jaar. Een outfit hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn.

3. Het beste excuus om naar buiten te gaan

Ga je niet graag naar buiten? En in de donkere maanden al helemaal niet? Dan is hardlopen júist een goed idee. Wat knap je daar van op. Wandelen vind ik persoonlijk minder lekker in de regen dan hardlopen. In de kou trainen is zelfs beter voor je ademhaling, want er zit meer zuurstof in de lucht.

Lees verder op www.followfitgirls.com