HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

5 x Moederdag ontbijt recepten

Geplaatst op 10/05/2019 door linda

Zondag is het Moederdag. Ik kan mij nu al verheugen op het ontbijt op bed en de knutsels van mijn zoon. Bij de ingang van de klas hangt al dagen een bordje: verboden voor moeders. Ondertussen doet hij heel geheimzinnig tegen mij en vertelt trots hoe mooi zijn werkje wordt. Vanaf dit jaar krijg ik nog maar 1 kunstwerk, nu mijn dochter op de middelbare school zit. Zij wil mij wel graag verrassen met een cadeautje van haar eigen geld. Heel lief, maar voor mij hoeft niemand een cadeautje te kopen. Geef mij maar een lekker Moederdag ontbijt, een extra knuffel en dan kan mijn dag niet meer stuk. 

Hoe ziet jouw favoriete Moederdag ontbijt eruit? Mij maak je eigenlijk heel gelukkig met een kop thee, een gekookt eitje en lekker broodje kaas en misschien nog een croissantje met zalm erbij. Natuurlijk heb ik nog een paar leuke ideetjes. Wat dacht je van een ontbijttaart of een lekker pindakaas broodje van croissant deeg of heerlijke pannenkoekjes? Ik heb verschillende Moederdag ontbijt recepten onder elkaar gezet. Nu is alleen nog de vraag hoe je man deze recepten onder ogen krijgt…..

5 x Moederdag ontbijt recepten

1 Havermout ontbijttaart voor Moederdag

Ontbijten met taart, wat een feest. De bodem is gemaakt van havermout en amandelmeel. De topping is met yoghurt en jam.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl