HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

8 tips voor meer productiviteit op je werk

Geplaatst op 26/05/2019 door fitnl

1) Durf te kiezen

Misschien herken je het wel: je wilt uitblinken in heel veel dingen tegelijk en vaak lukt dit niet. Je kunt niet alles, helaas. Als je succesvol wilt werken, is het belangrijk om keuzes te maken.

Less is more, dit geldt ook op de werkvloer. 

Ga voor jezelf na wat je goed kunt, hoeveel tijd je hebt, maar ook wat je wilt bereiken. Durf dingen uit handen te geven als je ergens niet aan toekomt.

2) Maak een ‘niet vergeten’-lijstje

Vaak denken we dat we dingen wel kunnen onthouden en dus schrijven we het niet op. Toch blijft zoiets altijd in je achterhoofd hangen omdat je het niet moet vergeten. Of misschien ken je zelfs het gevoel dat er iets is dat je moet onthouden, zonder direct te weten wat dat ook maar weer was. Dit zorgt ervoor dat je focus vermindert.

Belangrijke dingen vergeet je vaak niet en zul je dus als eerste doen. Er zijn ook werkzaamheden die je minder leuk vindt of die minder belangrijk zijn, maar ze moeten wél gebeuren. Schrijf deze op je ‘niet vergeten’-lijstje. Op deze manier vergeet je de werkzaamheden niet en houd je de focus en rust doordat je zeker weet dat je niets vergeet.

Lees verder op www.fit.nl