HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Babynieuws, wereldreis en heel veel eten – Foto diary april 2019

Geplaatst op 13/05/2019 door happyinshape

Ho wacht, stop de tijd. We zitten voor mijn gevoel alweer halverwege mei, terwijl ik het idee heb april net afgeslotente hebben. Het zal vast te maken hebben met de meivakantie, dat deze 2 maanden zo in elkaar overgelopen zijn. April was een heerlijke maand, met eigenlijk heel veel leuke dingen! Zo liet ik op Instagram al zien dat er babynieuws is… What?! Yes, ik heb wat leuks te vertellen! Er waren ook weer een aantal leuke afspraken buiten de deur, ik at vooral heel veel en lekker en ik heb nog meer nieuws. Gelukkig is mijn telefoon zo ongeveer vastgegroeid aan mijn rechterhand, waardoor ik bijna overal foto’s van heb gemaakt. En hoewel mei dan al een goed eind op weg is, geef ik je graag weer een kijkje achter de schermen in deze foto diary april 2019. Kijk je mee?

Foto diary april 2019

foto diary april 2019

Ik trapte de maand af in Veenendaal waar ik samen met Suzanne aan de bak ging voor een campagne van Café Intención. Zoals je ziet was dat een reuze gezellige middag en het recept voor de chocolade koffie cake staat inmiddels online! Ook staat er een recept voor frozen cappucciono online en daar kun je ook meedoen aan een winactie waarbij je de leuke koffiemokjes op de foto kunt winnen. En koffie natuurlijk!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl