HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Column: ALLES MOET SNEL

Geplaatst op 25/05/2019 door fitnl

Als je goed gitaar wilt kunnen spelen ben je daar jarenlang dagelijks mee bezig. Hetzelfde geldt voor een gespierd lijf. Hier ben je vaak minimaal 3-5 jaar mee bezig. Kortom, mooie dingen komen niet aanwaaien. Je ziet dan ook als het niet snel genoeg gaat dat sporters naar illegale middeltjes grijpen om het proces te versnellen. Super zonde en allesbehalve inspirerend.

Mooie dingen kosten tijd. Welk skill ga jij jezelf aanleren?

Waar komt de gedachte toch vandaan dat alles snel moet? Is dit een maatschappelijke trend? Komt dit door technologische ontwikkelingen? Mensen die niet meer weten wat moeite doen is omdat apps en computers alles zo makkelijk voor ze maken?

Wanneer gaat een groot deel van de mensen dit eindelijk eens begrijpen..? En nog veel belangrijker: hoe zorgen we ervoor dat mensen weer genieten van het proces? Het jarenlang zwoegen om een nieuwe skill onder de knie te krijgen. Op het resultaat mag je dan ook uiteindelijk super trots zijn.

Lees verder op www.fit.nl