HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

De zomer komt eraan! Deze afslanktips komen goed van pas

Geplaatst op 29/05/2019 door vivonline

De zomer staat weer voor de deur! De warmte op je huid, lange zomeravonden en (hopelijk) veel zonnige dagen. Deze zomer zit je lekker in je vel en heb je energie voor tien. Zeker als je onderstaande afslanktips opvolgt.

1. Vervang rijst en pasta door quinoa

Veel mensen eten dagelijks witte rijst en/of pasta, vooral omdat je er eindeloos mee kunt variëren en het dus lekker gemakkelijk is. Ze bevatten alleen wel veel ‘snelle’ koolhydraten, de belangrijkste oorzaak van een kilootje te veel. Bovendien bevat pasta gluten, wat de vetopslag kan stimuleren als je lichaam er ongemerkt eigenlijk niet zo goed tegen kan.

Er is niet zo veel mis met koolhydraten en we hebben deze zeker nodig, maar kies voor koolhydraten die je lang verzadigen en zo je bloedsuikerspiegel stabiel houden en kies liever voor producten zonder gluten. Een gezond en lekker alternatief is bijvoorbeeld quinoa, deze witte zaadjes lijken een beetje op couscous, maar bevatten helemaal geen gluten. Quinoa zit wel boordevol vitamines en mineralen. Het is verkrijgbaar in iedere supermarkt of natuurwinkel.

lees verder:

https://www.vivonline.nl