HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Dit is hoe je vandaag nog start met een suikervrij leven!

Geplaatst op 27/05/2019 door vivonline

Iedereen kent ze, die momenten dat je ’s avonds op de bank neerploft en er niet meer vanaf komt. Ben je dan door je energie heen? Weet je hoe dit komt? Misschien kan een suikervrij leven je helpen.

Ben je dan moe en voldaan na een dag hard werken? Kan je ontspannen omdat alles wat je wilde doen is gedaan? Als je hier ja op kan antwoorden, dan is er niks aan de hand. Is het antwoord nee, dan is de kans groot dat door een teveel aan suiker, je bloedsuikerspiegel uit balans is geraakt. Dit veroorzaakt energiedips. Maar hoe ga je met minder suiker óf zelfs suikervrij door het leven?

Voor de televisie hangen

Even het energieniveau op peil brengen alvorens weer aan de slag te gaan, om dan aan het einde van de avond tot de conclusie te komen dat je voor de televisie bent blijven hangen en eigenlijk niks zinnigs hebt gedaan? De was is dan blijven liggen, het goede boek dicht is gebleven en de e-mails in je inbox onbeantwoord. En meestal komt dit je gemoedstoestand niet ten goede.

Teveel suiker?

lees verder:

https://www.vivonline.nl