HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

WEDSTRIJD PREP EETDAG: GOED ETEN, STERK LIJF!

Geplaatst op 08/05/2019 door glow

Ik ben momenteel in voorbereiding voor een CrossFit wedstrijd en ik zei het al eerder: een van de dingen waar ik echt op let is mijn eten. Ik krijg vaak veel vragen over hoe ik dan eet, wat ik eet, waar ik de tijd vandaan haal om eten te preppen en waarom ik bepaalde producten wel of niet eet. Daarom dacht ik: laat ik eens een inkijkje geven in mijn wedstrijd prep eetweek. Want voor een sterk lijf heb je niet alleen training nodig, maar vooral ook goed en voldoende eten.

Eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. Mijn eetdoelen staan in MyFitnessPal en daar houd ik me aan. Met de app ‘vul’ ik mijn macro’s: eiwitten, vetten en koolhydraten. Ik plan dus eigenlijk mijn hele dag in (meestal zelfs de dag van tevoren) zodat ik precies weet wat ik nodig heb en wat ik daarvoor kan eten. Het heeft geen zin om ‘mijn’ macro’s met je te delen, want die zijn voor iedereen anders. Maar ik krijg wel vaak vragen over mijn eetpatroon en dus is het wellicht leuk om je te laten zien hoe zo’n dag er dan ongeveer uitziet! Hopelijk beantwoord dat wat je vragen. En zo niet? Stel ze dan vooral!

Ochtend

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl