HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

7 Tips buitenspeelgoed voor binnen

Geplaatst op 08/05/2020 door love2bemama

Nu we veel samen zijn en thuis zitten merk ik dat Arya best snel verveeld raakt. Met het mooie weer van de afgelopen dagen en die mooie dagen wat in het vooruitzicht ligt, ben ik gaan kijken wat haar interesses zijn en hoe ik die kan vervullen met speelgoed. Maar moet ik nou extra speelgoed kopen voor buiten of voldoet binnenspeelgoed voor buiten ook? Hoe houd ik de kosten zo laag mogelijk? Ik zocht het voor je uit en waar ik achter kwam: buitenspeelgoed voor binnen kan prima. En dat kun je dan ook weer buiten gebruiken.

Online shoppen buitenspeelgoed

Dat we in deze tijd veel online kopen is logisch. Het is ook totaal niet nodig om naar een winkel toe te gaan. Op onder andere bol.com en hema.nl kun je je lol op. Maar moet je nu ook extra speelgoed voor buiten kopen? Nope! Het speelgoed waar je kind normaal binnen mee speelt, kun je ook prima naar buiten halen. En andersom! Ik geef je een paar tips als je niet weet waar je moet beginnen.

Lees verder op www.love2bemama.com