HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Heeft jouw kind de oplossing voor wegwerpplastic?

Geplaatst op 14/05/2020 door love2bemama

We zitten thuis door de coronacrisis en zijn ons meer dan ooit bewust van het milieu. De natuur is in de afgelopen jaren nog nooit zo tot zijn recht gekomen als nu. Maar nu we niet mogen vliegen, reizen en minder op straat zijn wil dat niet zeggen dat de wereld gered is. Er is namelijk nog steeds een klimaatprobleem rondom wegwerp plastic waar we ons meer bewust van moeten worden. Het bekende waterfles merk Dopper heeft daarom een educatieve wedstrijd uitgeschreven: de Dopper Changemaker Challenge Junior. Basisschoolkinderen tussen de 8 en 12 jaar krijgen de kans om het klimaatprobleem rondom wegwerp plastic op te lossen. Heeft jouw kind de oplossing voor wegwerpplastic? Doe dan mee!

8 miljard kilo plastic in zee

Nu alle kinderen in een verplichte thuissituatie zijn beland, biedt het online programma van de Dopper Changemaker Challenge Junior kinderen een uitgelezen kans om zelfstandig, educatief en creatief bezig te zijn. Wil jij je kinderen een paar uur niet horen en ze uitdagen zelf bezig te zijn? Laat ze meedoen met deze wedstrijd en jij hebt even je handen vrij! 

Lees verder op www.love2bemama.com