HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe overleef ik de coronacrisis met kleuters?

Geplaatst op 23/05/2020 door love2bemama

Ja hier is mijn tweede blog dan eindelijk! Ik ben een tijdje uit de running geweest, waarschijnlijk was ik geveld door corona maar ik ben niet getest dus het kan ook gewoon een behoorlijke griep zijn geweest. Ik ben weer op de been en kan gelukkig weer voor mijn kinderen zorgen. Al gaat dit wel moeizaam in mijn geval en nu met de coronacrisis is het dubbelop. Hoe overleef ik de coronacrisis met kleuters? Ik geef je 7 tips waar je (hopelijk) wat aan hebt!

Thuis met de kinderen

Eigenlijk wilde ik mijn blog niet over corona laten gaan aangezien je helemaal plat wordt gegooid met dit onderwerp, maar als moeder met een chronisch ziekte en nu letterlijk 24/7 thuiszittende met mijn kinderen, ben ik behoorlijk creatief geworden in hoe we de dag doorkomen met twee kleuters. De tips die ik verzameld heb deel ik graag met jou om het ook voor jou makkelijker (en misschien gezelliger) te maken.

Heb jij een weekplanning gemaakt? Hartstikke goed natuurlijk maar voel je geen slechte moeder als toch blijkt dat deze weekplanning niet haalbaar is.

Lees verder op www.love2bemama.com