HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Sport- en eetdagboek op een thuiswerkdag

Geplaatst op 23/05/2020 door followfitgirls

Zelf vind ik het altijd superleuk om in de eetdagboekjes van mijn college Followfitgirl-bloggers te kijken. Tja, dan is het natuurlijk wel zo fair dat ik zelf ook laat zien wat ik zoal op een dag doe en eet. En nu zo midden in de Corona-crisis is het gelijk ook wel soort van een special edition. Alles is net even anders dan dan. Kijk en lees je mee in mijn sport- en eetdagboek op een thuiswerkdag? 

Ondernemende bloggers

Een tijdje geleden heb ik je uitgebreid een person update  gegeven. Hierin vertelde ik je onder andere dat in dit proces het me ontzettend geholpen heeft om mijn dromen en doelen op te schrijven. En het leuke is dat er ondertussen al een paar dromen werkelijkheid geworden zijn. Ik ben nu zo’n anderhalf jaar de trotse eigenaar van Lilly and the City waarin ik als virtual assistant vrouwelijke ondernemers allerlei online to do’s uit handen neem. Hoe leuk is dat?! Het ondernemerschap lijkt bijna wel een virus onder de bloggers van Followfitgirls want ‘Queen of meal preppen’ Bianca is het bedrijf  Eezzie.nlgestart. Ik ben benieuwd of er nog meer Followfitgirls besmet worden met dit ondernemende virus. Wat denk jij?

Lees verder op www.followfitgirls.com