HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wat wij vrouwen van mannen kunnen leren…

Geplaatst op 31/05/2020 door love2bemama

Wij vrouwen kunnen alles. Werken; thuis of buitenshuis. Elke avond een gezond maar ook nog lekker maaltje op tafel zetten. Een aantrekkelijke partner blijven, plus een gezellige vriendin voor onze vriendinnen. Als klap op de vuurpijl ook nog eens kinderen opvoeden tot fijne volwassenen. DAT DOEN WIJ GEWOON.Al is dat ‘gewoon’ natuurlijk helemaal niet zo gewoon en is voor veel vrouwen hun perfectionisme en drang om iedereen te willen pleasen GEWOON HEEL VERMOEIEND voor zichzelf. Wij willen het misschien niet toegeven maar we kunnen van onze mannen heel wat leren. In deze blog vertel ik je wat vrouwen van mannen kunnen leren.

Zijn mannen ook zo perfectionistisch?

In mijn omgeving hoor ik vaak dat mannen alles wat wij vrouwen doen écht niet kunnen. Of DOEN. Want geloof mij dames; het is geen kwestie van kunnen maar van doen. ELKE man kan werken én het huishouden doen, werken aan zijn six pack om er voor jou leuk uit te blijven zien, gezellig met zijn vrienden op pad gaan én een betrokken vader zijn. DAT KAN HIJ. Maar heel vaak doet hij dit niet. Want weet je wat een man vooral heel goed kan? Hij kan goed loslaten! En dat zouden wij vrouwen ook eens wat vaker moeten doen; loslaten.

Lees verder op www.love2bemama.com