HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Welke vitamine bij kinderwens? 5 tips voor ondersteuning

Geplaatst op 23/05/2020 door love2bemama

Wanneer je een kinderwens hebt. Dan zijn er een tal van dingen die je kan doen om de wens te ondersteunen. Zo is een gezonde levensstijl essentieel om zo gezond mogelijk zwanger te zijn. Zo kan je beter niet roken, niet drinken, kan je het best voldoende bewegen en goed eten. Er zijn ook vitamines op de markt waarmee je de wens voor een baby kan te ondersteunen, maar welke vitamine is het beste bij een kinderwens? 

Werk aan je gezondheid

Welke vitamine bij kinderwens? Gezond en gevarieerd eten is een van de basisadviezen als je graag zwanger wil worden. Een gezond lichaam is namelijk niet alleen sneller zwanger, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van de baby. Daarom wordt tevens aangeraden om bepaalde slechte gewoonte, gedurende de kinderwens, achterwege te laten. Beperk je alcoholgebruik, stop met roken en blijf in beweging. Om je zwangerschapswens te verder te ondersteunen zijn er vitamine supplementen die je mag innemen.

Lees verder op www.love2bemama.com