HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Winkelen met kinderen leuk? Zo gaat het echt!

Geplaatst op 05/05/2020 door love2bemama


Gezellig samen naar de stad…

Al in de auto bekruipt me het gevoel dat het niet zo idyllisch gaat zijn. ‘Mam, gaan we naar de speelgoedwinkel, of de game winkel’. ‘Mama, mag ik dan wat uitzoeken’. Hmm, wees slim mams, wees slim. ‘Nou schatjes, als jullie lief zijn doen we dat, want denk aan ons regeltje. Als jullie lief voor papa en mama zijn, zijn wij ook lief voor jullie’. 

De eerste stop is een nieuw hebbedingetjes winkeltje in de stad. En dan begint het, overal moeten ze aan zitten, alles willen ze hebben. Gelukkig is papa erbij, onze geduldige held. ‘Ik moet plassen’ roep mijn dochter. Ja hoor, natuurlijk, daar gaan we weer. Thuis wilde ze niet ‘IK HOEF NIET TE PLASSEN MAM, OOK NIET PROBEREN’. Maar ja, MAMA kan de toekomst best goed voorspellen en MAMA wist dus dat dit ging gebeuren. 

Toch wat kopen

De winkeldame was geweldig, we mochten plassen, want ze had zelf ook kinderen en wist hoe het werkte. Hulde aan deze dame. Maar dan voel ik me ook meteen zo ‘verplicht om iets te kopen’, want ja, zo aardig. Dus kies ik twee kaarten uit. Mijn oog valt ook op een boek voor de oudste en een doosje met spelkaarten voor onderweg. Manlief heeft een goede bui en zegt dat we het mee moeten nemen; hartstikke leuk! Maar het kleine ekstertje van ons moet ook wat en laat haar oog vallen op een ketting. Superleuk natuurlijk, want ze heeft smaak, een dure welteverstaan. 

Lees verder op www.love2bemama.com