HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

6 x Bijzonder overnachten in eigen land

Geplaatst op 16/05/2021 door boostyourhealth

Op vakantie gaan in eigen land is nog nooit zo populair geweest, en ondanks dat we hopelijk in de zomer de grenzen weer makkelijker over kunnen of in het vliegtuig kunnen stappen, zal de vakantie binnen Nederland zijn populariteit niet gaan verliezen. Natuurlijk kun je gaan kamperen of in een vakantiehuisje gaan (waar ik zo mega van hou), maar er zijn ook hele bijzondere locaties waar je kunt slapen binnen Nederland. Locaties met een WOW factor. Welke dat zijn, vertel ik je in deze blog.

  • Op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo kun je overnachten in een legertruck! Dit ziet er zo ongelooflijk gaaf uit dat ik mezelf helemaal kan inbeelden hoe tof dit is als je jonge kinderen hebt. Ze hebben trucks voor 2 personen en voor 6 personen.
  • Overnachten met een prachtig uitzicht in IJmuiden. Dat kan bij de Seinpoststelling. Mooie zonsondergangen en zonsopgangen over zee, romantischer kan je het bijna niet krijgen denk ik.

 Lees verder op www.boostyourhealth.nl