HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Als je een dip hebt in gezond leven of afvallen…

Geplaatst op 05/05/2021 door optimavita

Vrijwel iedereen die is begonnen met gezonder leven of afvallen, komt er op een gegeven moment achter dat het even niet lukt. Ik merk dat veel mensen hierdoor al snel het bijltje erbij neer gooien. Ze denken dat ze het niet kunnen en dat het bij anderen helemaal vanzelf gaat. Dat is natuurlijk niet zo! Hoe belangrijk je gezonde voeding en veel bewegen ook vindt, we hebben allemaal wel eens een gezond leven dip. Ik wil je in dit artikel tips geven voor als jij in zo´n dip zit.

Gezond leven dip

Het lijkt bij anderen altijd zo vanzelf te gaan. Zeker als je social media moet geloven. Altijd sporten met een grote glimlach op je gezicht, onwijs genieten van de meest perfecte salades en al ‘vol zitten’ na 3 bonbons. Er zijn zo veel fitgirls en fitboys die moeiteloos door hun gezonde leventje lijken te wandelen…

Laat je echter niet bedriegen! IEDEREEN heeft gezond leven dipjes. Momenten waarop het even niet gaat. Soms na een vakantie, soms in een stressvolle periode, soms als het privé even niet lekker loopt en soms zo maar uit het niets. Wat het grote verschil is tussen mensen die opgeven en mensen die doorgaan met gezond leven, is hoe ze denken over zulke periodes. Ik geef je een aantal van mijn tips!

Lees verder op www.Optimavita.nl