HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

De vegan schijf van vijf! De inhoud & mijn mening

Geplaatst op 11/05/2021 door optimavita

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) heeft de veganistische schijf van vijf ontworpen. Net als de normale schijf van vijf, kan deze al leidraad gebruikt worden om jouw gezonde eetpatroon op te stellen. Deze is echter speciaal bedoeld voor mensen die veganistisch eten. In dit artikel vertel ik je hoe hij eruit ziet en natuurlijk wat ik ervan vind!

Dit artikel is niet gesponsord, ik vond het gewoon leuk om jullie op de hoogte te brengen :). 

De schijf van vijf achterhaald??

Heel veel mensen vinden de algemene schijf van vijf van het voedingscentrum achterhaald en/of betuttelend. Ik ben het daar niet mee eens. Ik vind het een hele mooie dienst die je kan helpen om jouw gezonde eetpatroon op te stellen. Ik raad wel aan om hem niet te letterlijk te nemen, maar echt als leidraad te gebruiken. Zo kun je jouw eetpatroon helemaal naar jouw wens maken. Wat mij betreft is het ook totaal niet erg om regelmatig iets te eten wat buiten de schijf van vijf valt. Ik vind het belangrijk om een balans te vinden tussen gezond en genieten.

Lees verder op www.Optimavita.nl