HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hier ben ik – creatief werkboek voor meer zelfliefde

Geplaatst op 05/05/2021 door boostyourhealth

Afgelopen jaren heb ik hard aan meer zelfliefde gewerkt. Maar tijden veranderen en we maken dingen mee die ons op de proef stellen om hier toch wat vanaf te wijken. Je bent daarom ook nooit uitgeleerd om jezelf voorop te stellen en het beste uit jezelf te halen met meer liefde voor jezelf. Sophie van Bragt & Frieda van der Loos-Boudesteijn vonden dit ook en hebben een prachtig creatief werkboek gemaakt voor meer zelfliefde. Ik vertel je er alles over en mag ook 2 exemplaren weggeven, lees je mee?

Voor wie is dit boek bedoeld?

Het prachtige creatieve werkboek is bedoeld om je te helpen meer van jezelf te houden. Om nu eens af te rekenen met je onzekerheid en zelfkritiek. Hoe fijn is het om meer te ontspannen, minder te haasten, jezelf meer te waarderen en liefde voor jezelf en al je imperfecties te ontwikkelen. Je bent namelijk precies goed zoals je bent, alleen weet jij dit misschien nog niet?! Met dit handige werkboek kom je achter jouw kwaliteiten en nemen Sophie en Frieda je mee op reis naar meer zelfliefde.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl