HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wat is het imposter syndroom?

Geplaatst op 06/05/2021 door boostyourhealth

Veel vrouwen lijden aan het zogeheten Imposter Syndroom: een chronisch gebrek aan zelfvertrouwen, waardoor ze hun eigen talenten en prestaties consequent onderwaarderen. De constante angst om ontmaskerd te worden als bedrieger is hierbij nog een enorm struikelblok. De gevolgen zijn ingrijpend en zorgen voor o.a. uitstelgedrag, perfectionisme en uiteindelijk soms zelfs voor een burn-out. Wij vinden het belangrijk om dit uit de taboe sfeer te halen en hier alles over te vertellen, inclusief handige tools om hierbij hulp te zoeken, lees je mee?

Je legt de lat genadeloos hoog voor jezelf en onderschat je prestaties. Hoe goed je ook je werk doet, hoeveel diploma’s je ook hebt en hoeveel complimenten je ook krijgt. Het komt niet binnen en je vind dit zelf totaal niet. Je bent voortdurend bang om ontmaskerd te worden, omdat je constant twijfelt aan je eigen kwaliteiten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl