HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

WINACTIE: Sun Sea Sorry Free met Naif Suncare

Geplaatst op 15/05/2021 door boostyourhealth

Misschien heb je het al meegekregen in het nieuws. Het aantal mensen wat huidkanker krijgt is aanzienlijk verhoogd en daarom is een goede zonbescherming echt noodzakelijk. Wij vertellen je waarom het belangrijk is om voor de juiste zonbescherming te kiezen. Ook laten we je weten hoe je het duurzaam kunt gebruiken met de producten van Naïf en geven bovendien een prachtig pakket weg. Lees je mee?

Ocean Friendly

Wist je dat er elk jaar zo’n 14.000 ton zonnebrandcrème in onze oceanen achterblijft? Maar liefst 85% van alle zonnebrandcrèmes bevatten microplastics (Plastic Soup Foundation, 2021) en daar is onze oceaan niet blij mee. Naïf wil het anders aanpakken en bevatten daarom geen schadelijke ingrediënten voor de oceaan. 

Naif is gemaakt met een natuurlijk UV-filter

De natuurlijke zonnebrandcrèmes van Naïf zijn gemaakt met een natuurlijk UV-filter en dus zonder schadelijke ingrediënten voor de oceaan. Ze bevatten namelijk minerale UV-filters zoals zinkoxide (non-nano) en geen chemische filters.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl