HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips om verandering te omarmen

Geplaatst op 05/05/2022 door boostyourhealth

Veranderen is vaak niet eenvoudig, maar hoe ga je hiermee om en hoe pak je het aan? Wij geven je 5 handige tips om verandering toe te passen en te omarmen, zodat je van deze verandering(en) straks een gewoonte kunt maken. Lees je mee?

Accepteer de verandering

Soms is het niet makkelijk om veranderingen te accepteren, zeker niet als deze minder leuk en minder makkelijk toe te passen zijn in je leven. Je hebt misschien het gevoel dat je de controle kwijt bent, maar door het te accepteren kun je weer open staan voor meer positieve veranderingen en een happy mindset.

Behoud positieve gedachten over de uitkomst van de verandering

Zoals ik hierboven al schreef is het niet zo makkelijk om met verandering om te gaan. Zeker als je hier niet voor gekozen hebt, maar je dit bijvoorbeeld opgelegd krijgt doordat je toekomst hierdoor verandert. Tocht is het belangrijk om niet somber te blijven en te kijken wat wel mogelijk is en hoe je dit verder kunt toepassen, zodat een minder leuke verandering straks wel een goede beslissing in je leven was en is.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl