HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

6 Tips om tijdens je vakantie niet aan te komen

Geplaatst op 01/05/2022 door boostyourhealth

Hoewel genieten bovenaan staat als je met vakantie gaat is het belangrijk om dit niet extra door te voeren met lekker en minder gezond eten. Natuurlijk ga je op vakantie om ook te genieten van een heerlijk diner of een cocktail of wijntje maar je wilt geen verrassing bij thuiskomst dat je weegschaal maar liefst 5 kg of meer aangeeft en je weer wilt gaan diëten om dit kwijt te raken. It’s al about balance! Wij geven je 6 handige tips!

Met de auto op vakantie
Als je op vakantie gaat met de auto, zorg er dan voor dat je vooraf al gezond lekkers klaarmaakt om mee te nemen. Ga voor gesneden fruit en groente, een heerlijke koude groene smoothie, spelt of desem brood met gezond beleg zoals kipfilet, hummus, huttekase, gegrilde groenten of maak wraps van ei met daarin heerlijke groenten. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is daarbij natuurlijk wel handig om een koelbox mee te nemen. Zorg ook dat je na een aantal uur rijden je benen strekt en wat stretchoefeningen doet voor de doorbloeding van je lichaam. Te lang doorrijden is ook gevaarlijk, neem daarom bij heel lange ritten regelmatig een powernap of een lange pauze.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl