HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Krijg meer lucht met de Rhino Horn

Geplaatst op 04/05/2022 door boostyourhealth

Het pollenseizoen is weer van start en om mij heen zie ik veel mensen worstelen met neusspray, tabletten en oogdruppels. Maar ook je adem wordt door de pollen beïnvloed en hoe fijn zou het zijn als je meer lucht krijgt met een kleine makkelijke tool om dit te verwezenlijken. Maak kennis met de Rhino Horn, een eenvoudig apparaatje waarmee je met water en zout je neus optimaal schoon kunt maken en geen last meer hebt van pollen of benauwdheid in je neus. Ik vertel je er alles over en natuurlijk ook mijn ervaring en bovendien is er ook een kindervariant, kortom reuze handig en gauw even verder lezen want ik mag er ook één weggeven.

Wat is een Rhino Horn precies?

De Rhino Horn is een handig kannetje voor neusspoelen. Met een zoutoplossing spoel je eenvoudig verstoppingen, allergenen en pollen weg. Met de natuurlijke zoutoplossing bereik je ook de bijholten en breng je het neusslijmvlies tot rust. Je kunt direct weer vrij en opgelucht ademen. Simpel/handig en effectief!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl