HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Squadrunner app

Geplaatst op 04/06/2015 door urbanrunners

Squadrunner app

SquadRunner Is een App wat van hardlopen een leuke sociale game maakt! Het doel is dat je nog meer plezier beleefd aan het hardlopen en deze ervaring deelt met je (hardloop) vrienden.

Het idee is ontstaan uit een simpele observatie: Tijden veranderen en zo ook het hardlopen. Je bent tegenwoordig altijd en overal verbonden met social media, ook als je aan het hardlopen bent. Dus heeft SquadRunner "The Social Running Game' ontwikkeld.

egWDFRWk-sUEA7hz4pkJlO6lVWS1rt2BfcJrNX_Bnfo
Hoe werkt het?
Connect met Facebook, stel je eigen Squad samen met je (hardloop) vrienden. Je Squad is je team. Zorg voor zoveel mogelijk Teamgenoten om zo steeds sterker te worden. Elke kilometer gelopen door je teamgenoten telt mee!

Elke maand komt jouw Squad in een league/competitie terecht van 10 teams. Jouw Squad heeft 1 maand de tijd om een andere Squads te verslaan. Om de beste Squad te worden zal je steeds meer moeten lopen als team. Ook moet je strategisch te werk gaan als Squad. "Freeze' je tegenstanders en zet je eigen team genoten in vuur en vlam om zo meer punten te verdienen.

SquadRunner maakt gebruik van je GPS in je telefoon. Op die manier registreert hij al je runs. Als je gebruikt maakt van een ander GPS systeem verbind je die met de SquadRunner App.

SR-FeaturesPage3De 1e league is de Panda league: Panda's zijn lief maar lui! Aan het eind van elke maand promoveert het beste team en de nummer laatst degradeert! Dus wat willen jullie zijn? Zebra's, luipaarden, wolven of valken?

SquadRunner is door 4 vrienden uit Parijs opgezet 10 jaar geleden, allemaal engineers. Ze zijn, ieder op hun eigen vlak, gespecialiseerd in Design, Web & Development, Management... Daarnaast zijn ze allemaal innovation verslaafd en erg gemotiveerd om de toekomst van het hardlopen op een leuke manier te vernieuwen.

11326720_815901791828302_785049_n

De App is al beschikbaar als "Pre-Release'. Om er nu al gebruik van te kunnen maken ga je naar de volgende webpage:https://www.squadrunner.co/#/app/home en vul daar je emailadres in. De SquadRunner App is voor iedereen verkrijgbaar in de App Store vanaf 20 juni aanstaande!

http://www.urbanrunners.nl/squadrunner-app

,